Saturday, June 28, 2008

Bengkel KRSV (28/06/08)

Yang tengah asyik duk posing mengukir ni Syed namanya..
Tengoklah bebudak sekolah sekarang... buat apa pun, handphone mesti kat sebelah.
Mengalahkan businessman
Dua daripada tiga ukiran si syed ni. Huruf T dah hampir nak siap.
Huruf V plak tinggal wat silat.

Nilah plak hasil kerja ukiran si Combel (Arif Syafiq). Mula paling lmbat, tapi paling cepat siap.
Hasilnya, not bad gak.. kalu motifnya lebih 'detail' gerenti meletup work budak ni.

Dari sudut pandangan depan. 5T3 tu sebenarnya dah siap. Tinggal lagi lps sume org puji ukiran dia cantik, si combel ni teruja nak wat papan latar dia pun, siap berukir. Suka hati ko lah nak...

Hasil papan tanda yang simple... Janji siap. Cuma yang hijau tu aku nak kena suh dia kemaskan lagi supaya lebih nampak menarik. Maybe tambahkan motif tuk background.

Siap pun papan tanda yg gempaq ni.... tp boleh tahanlah, walau xlah gempaq mana pun
Well done Ain.

Tengok.. sungguh komited budak ni hinggakan siap bawak anak saudara sekali datang kelas....
kelesssss gitew..

Wah..! gotong royong gitu... Si baju putih ni nyebuk je membantu (menjahanamkan) artwork rerakan. Bukannya amik seni pun. Hahaha...

Ni sekumpulan lagi budak-budak perempuan india. Yang ni kelas hujung sekali. Treatment pun kena lain skit. Pening aku.....

Sibuk mengemaskinikan catan pada papan tanda.

Ni artwork Eqa, sambil diperhatikan Farahana dengan berlagaknya, sebab dialah yang paling awal sekali siap. Ingat Ana, Folio ko x lengkap lagi. Jgn nak berlagak lebih ye.


3 comments:

~Cinta Milo Ais~ said...

tak sangka budak sekolah pun boleh buat ukiran gitu kagumnya saya (saya dulu tak ambik seni, tapi saya minat seni huuu..sedihnye)

rosa said...

hehehhe... aku rasa students aku buat lagi cun... papan iklan memang first klass... heheh!! tapi takpe cikgu dah buat yg terbaik kan?? tahniah... students aku 98 org tahun ni.. tapi alhamdulillah semua bereh n berjaya menurunkan panas baran aku... hehehhe

nordee said...

jangan lupa...tarikh akhir hantar markah online 30Ogos ni..hehe saja bagi pesan (dr SU SPM sekolah)..good luck untuk semua calon SPM 2008